Ilmainen lounas on olemassa ja minä tarjoan sinulle sellaisen

Olen huomannut, että yksi itsensätyöllistäjän elämän suurista iloista ovat lounastapaamiset. Niinpä teen tarjouksen, josta et voi kieltäytyä: tarjoan kerran kuussa lounaan Helsirngin keskustassa (tai metron varrella). Paikka ja aika ovat neuvoteltavissa, mutta en vie sinua 38 euron maistelumenuillalliselle.

Miksi? Alkujaan selitys oli, että freelancer ei tapaa uusia ihmisiä kovin usein. Nyt selitykseni on, että nämä olivat niin kivoja tapaamisia, että pitää elvyttää perinne (järkkäsin näitä 2014–2017, mutta sitten tuli mukamas jotenkin liian kiire).

Lounaalla on helppo jutella niitä näitä, joten jos emme tule juttuun, tuska menee nopeasti ohi ja onpahan saanut ruokaa. Jos hyvin käy, opimme molemmat jotain uuutta.

Olisi hauska tavata internetistä puolituttuja naamoja, mutta myös ventovieraita. Joten jos kiinnostuit, pistä meiliä olli@nonfiktio.fi tai DM:ää Twitterissä @osulop tai lähesty jollain muulla välineellä. Kerro mikä kuukausi kiinnostaisi ja jatketaan siitä.

 1. tammikuu: –
 2. helmikuu: –
 3. maaliskuu: vapaa
 4. huhtikuu: varattu
 5. toukokuu: vapaa
 6. kesäkuu: vapaa
 7. heinäkuu: –
 8. elokuu: –
 9. syyskuu: vapaa
 10. lokakuu: vapaa
 11. marraskuu: vapaa
 12. joulukuu: vapaa

6 thoughts on “Ilmainen lounas on olemassa ja minä tarjoan sinulle sellaisen

  • Mikset vie jotain tyttöä lounaalle? Tai useampia, tapaisit näin useammin uusia ”naamoja”. Ja mikset näytä omaa naamaasi sivustollasi tai kirjoita edes muuta infoa itsestäsi (jos sinulla mahdollisesti olisi esimerkiksi todettu autismi…)

   Ps. tarkoitukseni ei ole vähätellä tekemistäsi ja varsinaisesti haukkua tai pilata päivääsi: satuin vain lukemaan muutamia arvosteluistasi ja ne ovat aikamoista kuraa (=moraalittomia ja ahdashenkisiä)

   • Arvon reikäleipä! Kiitos palautteestasi. Naamani löydät näiltä sivuilta katsomalla esim. silmillä. Valitettavasti vastaaminen kesti, koska piti generoida lisää ahdasmielistä kuraa.

 1. kopioin ideasi ja olen nyt syksyn ja talven aikana jo käynnyt 5 ihmisen kanssa lounaalla, voin suositella ei se peruslounas rahallisena satsauksena ole niin iso, enemmän tästä itse saa henkistä pääomaa kuin se että kympin silloin tällöin törsää

  – kiitos ideasta

 2. Onko vuoden 2015 lounaskalenteri avattu? Ilmoittele milloin seuraavan kerran on vapaata, niin katsotaan löytyykö sopivaa aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *