Aukeama oikeaan suuntaan

Hesarin budjettigraffa, heinäkuu 2009

Hesarin budjettigraffa, heinäkuu 2009

Hesari 28.7.2009: Monimutkainen aihe, kunnianhimoinen toteutus (jonka onnistumista varmaan joku ekspertti olisi pätevämpi arvioimaan – minua sektoreiden sisällä olevat pallot vaivaavat vähäsen) ja aukeama, jonka voisi panna talteen leikekansioon tulevan varalle.

Lisää tämmöstä, kiitos.

One thought on “Aukeama oikeaan suuntaan

  1. Mainio idea ja toteutus. Kehumisesta sen verran, että HS on ollut perinteisesti hyvin kuiva lehti grafiikan suhteen. HS:ssä luotetaan jostain syystä enemmän lehtikuvaan ja painettuun sanaan. Grafiikkaosasto näyttää välillä vääntävän lähinnä taulukoita ja paikkatietografiikkaa (lokaattoreita). Niinpä tällaisen ison budjettigrafiikan kohdalla voisi sanoa: jo oli aikakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *