Tämä on tarkoitettu sinulle, Helsingin seudun freelancer

Täydellisen epävirallinen ja -muodollinen pääkaupunkiseudun freelancereiden illanistujaishässäkkä järjestetään joka kuukauden toinen tiistai. Helpoin tapa pysyä kärryillä on liittyä Facebook-faniksi, jolloin saat tiedon tapahtumista näppärästi suoraan… öh, Facebookiin.

Illanistujaisiin – jotka järjestetään joko Pressiklubilla tai Rytmissä sen mukaan, miten sinne on tulossa vieraita puhumaan viisaita – ovat tervetulleita kaikki. Ei tarvitse olla superprofessionaali tai fiksu tai nätti. (Itse olen tietenkin kaikkea kolmea ja lisäksi vielä vaatimaton.) Tarkoitus on vertaistuen hengessä juoda kupilliset tahi lasilliset ja puhua niistä sekä näistä.

Tervetuloa kirjoittajat, kuvaajat, graafikot, tv-toimittajat, kustannustoimittajat, mitä kaikkia meitä nyt on.

One thought on “Tämä on tarkoitettu sinulle, Helsingin seudun freelancer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *