Kymmenen asiaa, jotka tulee tietää Nick Dentonista

Gawker Median Nick Denton on yksi uuden median kuninkaista. Hänen blogi-imperiumillaan on enemmän lukijoita kuin USA Todayllä ja Washington Postilla. Aivan äskettäin sekä The New Yorker että New York Magazine julkaisivat Denton-henkilökuvat. New Yorkin juttu painottuu enemmän elämäkertailuun, kun taas New Yorkerissa palettia laajennetaan myös mediabisneksen tulevaisuuteen – paljonko lukijoita tarvitaan, miten jutuista maksetaan, mistä saadaan rahat ja niin edelleen.

Suosikkisitaattini kyseisestä jutusta on tämä:

“If you’re running Spy, at some point you have a choice: do you want to be the cute, unprofitable, ultimately doomed niche publication, or do you want to create something that’s viable and lasting?” Denton said. “I didn’t like the story of Spy. They failed.”

PS: Blogauksen otsikko on nyysitty Dentonilta itseltään samaisesta jutusta;

“How things show up on Twitter, these days, matters more than the full text,” Denton told me. “There’s no room for nuance in headlines anymore.” He offered a couple of suggestions for this account: “Ten Things You Need to Know about Nick Denton,” “Why Nick Denton Is an Asshole.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *