Kulttisarja on kuollut sarja

Helsingin Sanomissa on tänään juttunen kevään uusista sarjoista (linkki rikki ainakin juuri nyt). Siinä seisoo näin: Pushing Daisies on jo kulttimainetta saavuttanut jenkkisarja miehestä, joka herättää kuolleita (20.1. Sub). Nyt-liitteen puolella todetaan, että toistaiseksi osia on 22.

En sano, että toimittajan pitäisi pysyä perillä joka ikisestä tuutista tulevasta ohjelmasta, mutta itse olisin käyttänyt jo kulttimainetta saavuttanut tai toistaiseksi on -muotoilun sijaan kenties jotain sellaista kuin lopetettu, peruttu, kuollut, is no moah!

Perimmäinen kriteeri on kai, että onko asialla katsojalle mitään väliä. Sanoisin, että on.

2 thoughts on “Kulttisarja on kuollut sarja

  1. Katsojelle todellakin on väliä! Muistuupa mieleen Subin ”Surface” ja maikkarin ”Kadotettu”. Tosi kiva kun kovan mainoskamppanjan jälkeen aletaan esitämään sarjoja joissa ensin annetaan jaksotolkulla vihjeitä valtavasta salaliitosta ja sitten sarja loppuu kuin seinään sen takia että se on amerikoissa aikoinaan lakkautettu kesken kaiken. Jää vähän sellainen olo, että jos olisi sen tiennyt, niin olisi jäänyt koko sarja katsomatta, ja sehän se syy onkin miksi sitä ei etukäteen kerrota.

  2. Kyllä se Pushing Daisies on kulttimainetta saavuttanut ihan oikeastikin, ja voittanut mm. Emmyn ja ollut Golden Globe -ehdokkaanakin. Ihmisille taisikin olla suuri hämmästys, kun sarja päätettiin lopettaa, siitä kun povattiin menestystä.

    Mutta Antti on kyllä ihan oikeassa siinä, että lopettamistiedon kertomatta jättämisellä on kyllä omat syynsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *