Paperi oikaisee blogia

Paperi-Hesarissa oikaistiin kuntavaaliblogissa ollut asiavirhe. Tästä nousee mieleen monta asiaa.

Ensinnäkin se vahvistaa, että blogia koskevat journalistiset kriteerit siinä missä paperilehteäkin. Toisekseen (minusta) oli mukava huomata, että oikaisu tuli puoli vuotta vanhaan juttuun. Netissähän tieto elää ikään kuin pidempään tai ainakin näkyvämmin kuin paperituotteeseen jäänyt erhe, sillä edellisen levinneisyys on hakukoneiden takia suurempi. Kolmannekseen on jännää, että ainakaan minä en onnistunut löytämään tietoa oikaisusta HS.fi-sivuilta. Onlinepuolen oikaisukäyttännöt taitavat olla vielä aika epämääräiset, mutta ehkä niitä pitäisi kehittää muun muassa juuri tällaisten vanhojen virheiden korjaamisen takia.

Koska parempihan se on fiksata myöhään kuin ei milloinkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *