Pidä kirjaa ajankäytöstäsi

Yritän tarkkailla ajankäyttöäni niin, että työni tuntihinta pysyy tolkullisella tasolla. Jos jutun saa hoidettua loppuun tunnissa tai muutamassa, ajanseuranta sujuu ihan päässä laskemalla.

Viime aikoina olen hommaillut muutaman isomman jutun parissa, joita teen palasen silloin ja toisen tällöin. Löysin Lifehackerin kautta ilmaisen timeEdition-ohjelman, joka vaikuttaisi oikein passelilta apulaiselta. Siihen määritellään eri asiakkaat ja niiden alle eri duunit. Nappia painamalla laskuri alkaa tikittää ja pitää siis kirjaa siitä, kuinka paljon aikaa käyttää mihinkin hommaan.

Näppärältä ominaisuudelta vaikuttaa, että tehtävään kulutettavalle ajalle voi antaa ylärajan. Siitä sitten näkee helpostisen, kauanko on tähän mennessä puuhastellut ja kuinka paljon aikaa on vielä jäljellä.

Ohjelmasta on sekä Windows- että Mac-versiot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *