Juttujani Suomen Lehdistössä, aiheena journalismi tänään ja huomenna

Suomen Lehdistö on mainio lehti, enkä sano tätä vain siksi, että olen viime aikoina kirjoittanut siihen juttuja. Haastattelin tutkija Timo Ketosta suomalaisten mediayhtiöiden strategiavalinnoista (joo, juttu on hieman jargoninen), mutta uusimmassa numerossa on myös juttu Aamulehden palkitusta infografiikasta – ei, sitä juttua ei ole netissä.

Kevään aiempiin numeroihin haastattelin Jussi Lähdettä hänen uudesta pestistään Hevosurheilun päätoimittajana ja kartoitin hieman Next Media -kehityshankkeessa tehtyjä automatisointivimpaimia. Kiinnostavia aiheita ovat kaikki, uskokaa pois.

2 thoughts on “Juttujani Suomen Lehdistössä, aiheena journalismi tänään ja huomenna

  1. Tarkoitus ei ole nillittää, vaan hyväntahtoisesti ja pohtivasti huomauttaa, että kolmannen linkin oikea ankkuri pitäisi pohjautua sanaan ”juttu”.

    • Ai, minä ajattelin että linkattujen sanojen pitäisi olla sellaiset, että ne toimivat myös kontekstista irrotettuna, joten siksi ”ratekijavalintoja” eikä ”juttu”. Mutta auttaisiko, jos juttu-sanan korvaisi vaikka se-pronomimillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *